BURGERS & FRITES ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2463 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgers & Frites Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:33 Super vers en lekker zoals altijd!
14 jun 2024 om 15:55 altijd, heerlijk eten
14 jun 2024 om 14:48 Bad
14 jun 2024 om 0:49 Het heet burger&frites maar kan absoluut geen friet bakken. Friet was echt zo slecht en helemaal niet te eten. Ook nog eens koud! Burger was oke maar echt niet speciaal. Bezorging was wel prima.
14 jun 2024 om 0:47 Altijd lekker en snel bezorgd. Echt een aanrader!!!!
14 jun 2024 om 0:08 Net zo als altijd ben ik tevreden...cake&shake weer heerlijk...top
14 jun 2024 om 0:07 Toppers
13 jun 2024 om 22:39 Sindskort ben ik hier vaker, gewoon puur vanwege de snelheid en het lekker eten wat ook consistent lekker blijft. Iets wat tegenwoordig bijna niet meer te vinden is. Goed bezig
13 jun 2024 om 18:55 Prima , was echt lekker
13 jun 2024 om 13:20 Burger niet tevreten geen zout peper niks luistere ook niet naar je bestellingen geen tomaat en augurk maar tog tomaat en augurk helaas ben ik zwaar allergisch voor nachtschade dus kon ik me burger weggooien tomaat was ook nog eens beschimmeld
12 jun 2024 om 18:39 Bezorger duurde lang. Het eten was te koud. En op de cheese burger zat geen kaas.
11 jun 2024 om 23:11 Normaal altijd lekker, maar burgers waren nu koud. Daarnaast specifiek aangegeven op de bon om niet aan te bellen, maar alsnog heeft de besorher dit gedaan.